Zoekmachine optimalisatie | Verhoog uw omzet!

Wat is SEO nou eigenlijk ?

In het engels staat SEO voor Search Engine Optimization en staat synoniem aan het verbeteren van website (onderdelen) ten behoeven van een betere ranking op de diversen zoekmachines. Het doel hiervan is het vergroten van het aantal (unieke) bezoekers die een website bezoeken.

Door een groot publiek te bereiken vergroot je de kans tot verkopen van je product of dienst. Het hebben van een goed ogende website is een must maar is niet de doorslaggevende factor voor online succes. Wanneer je commerciële producten op het internet aanbied is de kans groter dat je verkoopt wanneer er meer bezoekers op je website komen, dat lijkt logische. Uiteraard moeten deze bezoekers je kunnen vinden en daar gebruiken ze meestal zoekmachines voor.

In het praktijk:

Door op trefwoorden gevonden te worden verhoog je het bereik van je producten of diensten. Hiervoor dienen er vaak wel een groot aantal veranderingen op de website doorgevoerd te worden voordat deze geschikt is om een hoge ranking te krijgen. Hiervoor zijn wij, met één van onze optimalisatie paketten maakt u gelijk een vliegende start.